Gehoorbescherming

Het gehoor is een zintuig dat erg gevoelig is voor langdurige overbelasting. Belangrijk is dus dat u uw gehoor beschermt. Om uw gehoor te beschermen hebben wij verschillende soorten gehoorbeschermers.

Gehoorbeschermers op maat

Indien u regelmatig gebruik maakt van gehoorbeschermers raden wij u aan om op maat gemaakte gehoorbeschermers aan te schaffen. Het draagcomfort en de pasvorm is beter in tegenstelling tot universele gehoorbeschermers.

Wij maken een oorafdruk van uw oor en sturen deze op naar het laboratorium. Zij maken de gehoorbeschermer.

Wij kunnen gehoorbeschermers laten maken voor bijvoorbeeld:

  • Motorrijden
  • Klussen/bouwwerkzaamheden
  • Muziek/concertbezoek
  • Omgevingslawaai

Voor het maken van een oorafdruk voor gehoorbeschermers maken wij graag een afspraak met u.

Universele gehoorbeschermers

In onze winkel hebben wij verschillende universele gehoorbeschermers voor bijvoorbeeld concertbezoek, slapen, en het motorrijden.

Deze gehoorbeschermers raden wij aan voor incidenteel gebruik.

NOIZEZZ Premium Doppen

Zwemdoppen

Indien u of uw kind last heeft van ooronstekingen raden wij en zo ook de meeste KNO-artsen aan om tijdens het douchen en zwemmen zwemoordoppen te dragen.

Wij maken zelf op maat gemaakte zwemoordoppen.

Kinderen groeien, zo ook het oor. Als u of uw kind merkt dat er toch water in het oor komt ondanks het dragen van de zwemoordoppen, dan is waarschijnlijk de dop niet meer goed op maat. Wij adviseren u dan om nieuwe te laten maken.

Oorafdrukken maken voor zwemoordoppen doen wij op afspraak.

Zwemdoppen

Slaapdoppen

Heeft u moeite met inslapen of doorslapen vanwege hinderlijk omgevingsgeluid, bijvoorbeeld door het snurken van uw partner?

Dan zijn onze slaapdoppen misschien iets voor u. Deze slaapdoppen worden voor u op maat gemaakt en zijn van zacht duurzaam siliconen materiaal. Hierdoor zitten ze heel comfortabel en geven ze geen druk op de oorschelp tijdens het slapen.

Wij maken graag een afspraak met u voor het maken van oorafdrukken voor slaapdoppen.

Slaapdoppen